Αυτοκόλλητα χαρτιού & βινυλίου καθώς και ψηφιακή εκτύπωση

Αυτοκόλλητες ετικέτες – stickers

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αυτοκόλλητων ετικετών. Κάθε είδος έχει και τον δικό του τύπο κόλλας που επιτρέπει στην ετικέτα να προσκολλάται σε διαφορετικές επιφάνειες αναλόγως με τη χρήση για την οποία αυτή προορίζεται.

Δώστε μας αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την χρήση που θέλετε να κάνετε ώστε να επιλέξουμε τον κατάλληλο τύπο αυτοκόλλητης ετικέτας για τις δικές σας ανάγκες. Εδώ στην Copy and Print τυπώνουμε τα αυτοκόλληταπ ου επιθυμείτε στην ποσότητα που σας εξυπηρετεί.


Διαθέτουμε:

-Χάρτινες ετικέτες σε ματ και glossy , απλές για βραχυπρόθεσμη αντοχή ή επικαλυμμένες-πλαστικοποιημένες για μεγαλύτερη αντοχή.

-Πλαστικές ετικέτες σε ματ και γυαλιστερή μορφή επικαλυμμένες μεγάλης αντοχής, υδράντοχες-αδιάβροχες, ανθεκτικές στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

-Χάρτινες φωσφορούχες και ανάγλυφες ετικέτες.

-Πλαστικές ετικέτες αδιάβροχες ειδικές για κοπτικά σχέδια σε εργοστασιακά χρώματα.

 


Εφαρμογές:

σε συσκευασίες όπως γυάλινα βάζα, χάρτινα σακουλάκια, πλαστικά σακουλάκια, πλαστικά πετ, τενεκεδάκια, πλαστικές pvc συσκευασίες κ.α.

Προϊόντα:

Μερικά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν τις ετικέτες μας, Μέλι, Ελιές, Λάδι, Τσάι, Ζυμαρικά, Κουλουράκια, Καλλυντικά, Σαπούνια, Καφέ, Θεραπευτικά βότανα, και άλλα προϊόντα εστίασης.

Σε προϊόντα για μηχανήματα και μηχανολογικού εξοπλισμού, κουτιά και συσκευασίες. Καθώς επίσης και διακοσμητικές εφαρμογές εκδηλώσεων γάμου, βάπτισης και πάρτυ.